Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Μια ωραία ιστορία για το πως ξεκίνησε το blog

11:38 π.μ.


Θα σας διηγηθώ μια πολύ ωραία ιστορία όπως την θυμάμαι από ένα τεύχος του Μίκυ Μάους.

Κάποτε ο Θείος Σκρούτζ ήθελε να διαφημίσει ένα αναψυκτικό που είχε βγάλει μια εταιρεία που είχε το οποίο ήταν και καλά για αθλητές. Φυσικά με το μικρότερο δυνατό κόστος ...και τσάμπα αν γινόταν. Οπότε μιας και ο Ντόναλντ του χρώσταγε πάντα...διάλεξε αυτόν.
Ο Ντόναλντ φυσικά δεν ήταν διάσημος , δεν ήταν αθλητής και ο Θείος Σκρουτζ αποφάσισε να τον κάνει. Οπότε τον έβαλε στην ομάδα ποδοσφαίρου της Λιμνούπολης αλλά φυσικά δεν έπιασε το εγχείρημα, τον έβαλε σε μια ομάδα μπάσκετ αλλά και εκεί τα ίδια. Δοκίμασε πολλά αθλήματα, μέχρι και διαιτητή τον έκανε αλλά ο Ντόναλντ δεν τα κατάφερε πουθενά.
Σκάρτο συνεπως το εγχείρημα να γίνει ο Ντόναλντ διάσημος μέσω του αθλητισμού. Μέχρι μια μέρα που ο Ντόναλντ τον ενημέρωσε πως έχει βρει τον τρόπο να διαφημιστεί το αναψυκτικό και να προωθηθεί στην αγορά

- Με γνωρίσατε σαν ποδοσφαιριστή , σαν παίκτη μπάσκετ , βόλευ , χαντμπολ.....και πολλά ακόμα, ακόμα και σαν διαιτητή. Αλλά όπως θα είδατε και εσείς δεν τα κατάφερα πουθενά..Πάντα όμως είχα συντροφιά μου αυτό το αναψυκτικό..
Και φυσικά η διαφήμιση έκανε πάταγο ...ο Ντόναλντ πήρε λίγη δόξα αλλά μέχρι εκεί..

Θέλω να καταλήξω στην ομοιότητα αυτής της ιστορίας..με το blog μου

Προσπάθησα αμέτρητες φορές να φτιάξω κάτι καλό στο Internet...μια ωραία παρουσία με ωφέλη για τον κόσμο αλλά και για εμένα...Δεν τα κατάφερα.
Οπότε ένα ωραίο πρωί πριν λίγο καιρό αποφάσισα ότι αφού δεν μπορώ να φτιάξω εγώ κάτι θα προσπαθήσω να προωθήσω τις δουλειές των άλλων κρίνοντας πάντα από την χρησιμότητα και το καλό περιεχόμενο..

Καλή εβδομάδα σε όλους

Written by

Αξιολογούμε και παρουσιάζουμε ξεχωριστές ιστοσελίδες στο ελληνικό διαδίκτυο.Ιστοσελίδες που προσφέρουν κάτι διαφορετικό στον χρήστη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© 2013 Netgr Blog - Δωρεάν προώθηση ιστοσελίδων. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top