Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Facebook...ένας αόρατος εχθρός του Internet

9:58 π.μ.



Παλαιότερα αρκούσε μια παρουσία στο internet , μερικές καταχωρήσεις σε μηχανές αναζήτησης και τσουπ είχε φτιάξει μια καλή εικόνα στο διαδίκτυο , είχες την ανάλογη επισκεψιμότητα και δεν είχες ανάγκη τίποτα άλλο. Αρκεί να ήσουν συνεπής σε αυτό που έκανες , σε αυτό που αγαπούσες να κάνεις.
Τα χρόνια πέρασαν, και δυστυχώς το facebook τα έχει ισοπεδώσει όλα. Αν θέλεις να πετύχεις και να χτίσεις την εικόνα σου στο διαδίκτυο θα πρέπει οπωσδήποτε να έχεις λογαριασμό και σελίδα στο facebook.
Γιατί πλέον τον χρόνο που είναι ο καθένας στο internet σήμερα τον σπαταλάει για να μπαίνει εκεί. Εκεί είναι ολες οι αγαπημένες του σελίδες , εκεί ενημερώνεται για τα πάντα , εκεί βλέπει τα status των φίλων του.
Και φυσικά αν δεν έχεις Like στο facebook είσαι πολύ μακριά από τον στόχο σου. Έστω και αν αυτά είναι αγορασμένα...
Το internet θα ξαναγεννηθεί αν κλείσει το facebook. Θα έρθει τότε η αναγέννηση , τα blogs θα πάρουν πίσω την παλιά τους αίγλή, τα αγαπημένα του προγράμματος που μπαίνουμε στο internet θα γίνουν πλέον μια καθημερινή μας ασχολία

Written by

Αξιολογούμε και παρουσιάζουμε ξεχωριστές ιστοσελίδες στο ελληνικό διαδίκτυο.Ιστοσελίδες που προσφέρουν κάτι διαφορετικό στον χρήστη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© 2013 Netgr Blog - Δωρεάν προώθηση ιστοσελίδων. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top