Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Αγοράστε Like στο Facebook

4:08 μ.μ.

Φυσικά ο τίτλος είναι ειρωνικός από την πλευρά μου..θα εξηγήσω λίγο για όσους δεν γνωρίζουν

Τα πάντα στις μέρες μας γίνονται για το χρήμα. Δεν το θεωρώ απαραίτητα κακό αρκεί να γίνεται με σωστό τρόπο , και να μην προσπαθείς να κοροιδέψεις τον άλλο. Ειδικά στο internet έχουν γίνει μόδα οι σελίδες οι οποίες προσπαθούν με παραπλανητικούς τρόπους και διάφορα τεχνάσματα να βγάλουν χρήματα.
Όχι πως εγώ προσωπικά δεν θέλω να βγάλω. Τουλάχιστον δεν μου πάει να κοροιδέψω.Θα μπορούσα με τις γνώσεις που έχω να το είχα κάνει.

Για να μπούμε στο ζουμί...του άρθρου

Έχει γίνει πλέον μόδα η "αγορά" Likes στο facebook. Η όλη διαδικασία είναι πολύ απλή. Ψάχνεις εσύ ο απλός ανυποψίαστος πολίτης να βρεις ένα τρόπο να διαφημιστείς με το λιγότερο δυνατό κόστος. Έτσι φτιάχνεις μια σελιδούλα στο facebook γιατί που λεφτά για να αγοράσεις χώρο και να στήσεις την δική σου παρουσία στο Internet η δεν έχεις γνώσεις να φτιάξεις ένα blog για παράδειγμα.
Βρίσκεις μια "εταιρεία" χωρίς βέβαια φυσική σύσταση και χωρίς νομική υπόσταση...αγοράζεις Like ανάλογα την τσέπη που έχεις και σε σχετικά λίγες ώρες η και μέρες καμία φορά ως εκ θαύματος (μα πως έγινε αυτό...αναρωτιέσαι στους φίλους σου) αποκτάς 1000 η και παραπάνω υποστηρικτές στην σελίδα σου.
Οι οποίοι φυσικά μπορεί και να φαίνονται απλά στην σελίδα σου χωρίς να βλέπουν τις ενημερώσεις σου..μπορεί να είναι από το Πακιστάν , την Ινδία η και άλλες χώρες και να μην καταλαβαίνουν γρι από αυτά που γράφεις αλλά εσένα τι σε νοιάζει..Αλλιώς θα μπει ο άλλος και θα κάνει Like στην σελίδα σου με 1000 άτομα να σε ακολουθούν και αλλιώς να έχει 10 άτομα.
Συγχαρητήρια , μόλις κατάφερες κάτι το οποίο άλλοι προσπαθούν καιρό , μήνες η ακόμα και χρόνια να καταφέρουν.

Written by

Αξιολογούμε και παρουσιάζουμε ξεχωριστές ιστοσελίδες στο ελληνικό διαδίκτυο.Ιστοσελίδες που προσφέρουν κάτι διαφορετικό στον χρήστη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© 2013 Netgr Blog - Δωρεάν προώθηση ιστοσελίδων. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top