Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

synergyproject.gr

4:37 μ.μ.






Δεν ξέρω βασικά τι να γράψω για αυτή την προσπάθεια. Είναι μια πρωτότυπη ιδέα για άτομα που θέλουν έναν επαγγελματικό χώρο για λίγες μέρες το μήνα χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν ενοίκια. Αφήνω την περιγραφή που δίνει η ίδια η εταιρεία να μιλήσει από μόνη της

“Work For Yourself, But Not By Yourself”

Το Synergy Project, το νέο coworking space της πόλης, άνοιξε τις πόρτες του στην πιο όμορφη γειτονιά της Αθήνας, δίπλα στο Μουσείο της Ακρόπολης και μια ανάσα από το σταθμό του μετρό. Σκοπός του είναι να προσφέρει οικονομικές και ευέλικτες λύσεις στον κάθε επαγγελματία, εταιρία και φοιτητή, οι οποίοι ψάχνουν ένα χώρο για να δουλέψουν, εξοπλισμένο με τις πιο πλήρεις και σύγχρονες υποδομές γραφείου.

Το Synergy Project προσφέρει την επιλογή ενοικίασης ενός έτοιμου και ολοκληρωμένα εξοπλισμένου γραφείου σε εκείνον που ψάχνει για επαγγελματικό χώρο και θέλει να αποφύγει τις επιβαρύνσεις που επέρχονται από την μίσθωση ενός ακινήτου όπως είναι το ενοίκιο,τα κοινόχρηστα και τα τρέχοντα έξοδα. Επίσης μπορεί να το χρησιμοποιήσει όποιος θέλει να πραγματοποιήσει μία επαγγελματική συνάντηση στα ειδικά διαμορφωμένα για ραντεβού γραφεία. Επιπλέον, το Synergy Project διαθέτει υπερσύγχρονο Meeting Room για όποιον έχει την ανάγκη να οργανώσει μία συνάντηση ή μία παρουσίαση, σε ένα πιο επαγγελματικό περιβάλλον.

Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός δικτύου συνεργατών, με απώτερο σκοπό την προώθηση της δουλειάς τους και την διεύρυνση των επαγγελματικών τους ευκαιριών μέσω αυτού του δικτύου. Aν λοιπόν θες και εσύ να εκμεταλλευτείς τις δυνατότητες που προσφέρει το coworking...


Για το site


www.synergyproject.gr

Written by

Αξιολογούμε και παρουσιάζουμε ξεχωριστές ιστοσελίδες στο ελληνικό διαδίκτυο.Ιστοσελίδες που προσφέρουν κάτι διαφορετικό στον χρήστη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© 2013 Netgr Blog - Δωρεάν προώθηση ιστοσελίδων. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top