Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Facebook - ο εχθρός της καλής διαφήμισης

11:06 π.μ.


Μπορεί πολλοί να μην το βλέπουν , άλλοι να γράφονται απλώς γιατί τους αρέσει το όνομα.Άλλοι να το βλέπουν και να σιωπούν και άλλοι...να..
Θλίβομαι και σπάζομαι πραγματικά γιατί όπως είχα γράψει και σε προηγούμενο άρθρο, το κακό με τα ενημερωτικά sites έχει παραγίνει. Αν ψάξεις τον τίτλο ενός άρθρου στο google θα διαπιστώσεις ότι υπάρχουν εκατοντάδες ελληνικές σελίδες οι οποίες το έχουν αναδημοσιεύσει.Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας.
Για να μπω στο ζουμί. Παρατηρώ πως πολλά ενημερωτικά sites ειδήσεων χρησιμοποιούν όχι αθέμιτα αλλά παραπλανητικά το facebook για να έχουν μεγαλύτερη επισκεψιμότητα. Πως λειτουργεί το όλο σκηνικό??
1) Φτιάχνεις το ενημερωτικό σου site
2) Φτιάχνεις μια σελίδα στο facebook με ένα πιασάρικο όνομα...για παράδειγμα .. Η ελλάδα ειναι μεγάλη ..ο Έλληνας είναι ο καλύτερος και πολλά άλλα
3) Αγοράζεις φυσικά Likes για να φαίνεσαι καλύτερος
4) Χρησιμοποιείς στην αρχή άρθρα , φωτογραφίες οι οποίες είναι αντίστοιχες με το όνομα της σελίδας στο facebook
5) Αρχίζεις την διαφημιστική σου εκστρατεία προωθόντας τα άρθρα στην σελίδα σου

Σίγουρα σε πολλά ενημερωτικά sites υπάρχουν άτομα και ομάδες που ασχολούνται με τα παραπάνω. Πάνε οι εποχές που για να δεις ειδήσεις έμπαινες στο In.gr και στο flash. Σελίδες με λιγότερο από ένα χρόνο παρουσίας απλά κάνοντας αυτό που κάνουν όλοι έχουν καταφέρει να είναι μέσα στις πρώτες χίλιες θέσεις στο internet (στο ελληνικό Page rank)...
Δεν θεωρώ τον παραπάνω τρόπο αθέμιτο γιατί internet είναι  , ο καθένας κάνει ότι θέλει. Τον θεωρώ όμως κοροιδευτικό γιατί χρησιμοποιείς το όνομα της πατρίδας μας σε καιρό κρίσης για να προβάλεις την σελίδα σου.
Προς γνώση και συμμόρφωση

Written by

Αξιολογούμε και παρουσιάζουμε ξεχωριστές ιστοσελίδες στο ελληνικό διαδίκτυο.Ιστοσελίδες που προσφέρουν κάτι διαφορετικό στον χρήστη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© 2013 Netgr Blog - Δωρεάν προώθηση ιστοσελίδων. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top