Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Λεφτά στο internet και affiliate marketing

9:18 μ.μ.

Πολλοί από εμάς έχουν ασχοληθεί με τρόπους που υπάρχουν στο διαδίκτυο για να βγάλουν χρήματα. Άλλοι απλά έχουν ακούσει για αυτά. Άλλοι δεν το έχουν ψάξει καθόλου.
Και σίγουρα πολλοί μπορεί να έχουν φάει τα μούτρα τους η και αρκετοί άλλοι να έχουν βγάλει χρήματα. Σίγουρα όλοι οι τρόποι θέλουν αρκετό χρόνο και το μόνο σίγουρο ότι αν θες να βγάλεις χρήματα πρέπει να δαπανήσεις και κάποιο ποσό.
Οι περισσότεροι δεν αναφέρουν καν αυτό τον όρο αλλά δεν μπορείς να ξεκινήσεις μια επιχείρηση χωρίς να βάλεις λεφτά.

Στο παρόν άρθρο θα ασχοληθούμε με το affiliate marketing. To affiliate marketing είναι ένας τρόπος να βγάλεις χρήματα από διαφημίσεις και εικόνες τις οποίες προσθέτεις στην σελίδα σου στο Internet, στο blog σου η δημοσιεύοντας τις μέσω του λογαριασμού σου στο facebook.
Χρειάζονται 3 άτομα για να γίνει η διαφήμιση αυτή
Κατά πρώτον υπάρχει ο άνθρωπος η η εταιρεία η οποία έχει την σελίδα και έχει καταχωρηθεί σαν affiliate marketing person.
Κατά δεύτερον υπάρχει το κατάστημα η η εταιρεία η οποία διαφημίζετε μέσω της παραπάνω σελίδας
Κατά τρίτον υπάρχεις εσύ ο οποίος προωθείς τις διαφημίσεις του καταστήματος η της εταιρείας αυτής.
Πως λειτουργεί το όλο θέμα
Πχ η εταιρεία Α που πουλάει μπισκότα γράφεται σε ένα affiliate marketing site για να προωθήσει τα προϊόντα της. Δημιουργεί μέσα σε αυτό το site διαφημίσεις , banners σε διάφορα σχέδια και μεγέθη , περιγράφει την δουλειά της η τα προίόντας της και δίνει μια προμήθεια στον τελικό χρήστη που είμαστε εμείς αν καταφέρουμε να προωθήσουμε επιτυχώς τις διαφημίσεις.
Μπαίνω εγώ στο site , παίρνω την διαφήμιση της εταιρείας και την προωθώ στην σελίδα , στο blog μου η την διαδίδω μέσω facebook.Απο κει και πέρα αν κάποιος τρίτος πατήσει αυτήν την διαφήμιση και παραγγείλει μέσω αυτής της διαφήμισης εγώ παίρνω κάποια προμήθεια και η εταιρεία καταφέρνει να πουλήσει το προϊόν η τα προϊόντα της.
Συνήθως οι προμήθειες πώλησης για την τσέπη μας είναι αρκετά καλές και μπορούν να φτάσουν και το 20% επί των πωλήσεων.
Είναι ένας πολύ καλός τρόπος αλλά θέλει αρκετή δουλειά και θέλει να έχεις μια παρουσία καλή στο Internet αν έχεις φτιάξει μια σελίδα για παράδειγμα η ένα blog. Αν απλά θέλεις να προωθήσεις τις διαφημίσεις μέσω facebook μπορείς άφοβα να το κάνεις.
Δεν έχω βγαλει χρήματα ακόμα από όλο αυτό και δεν θα κάτσω να κοροιδέψω αλλά αν θέλετε να ασχοληθείτε σας εύχομαι καλή επιτυχία.
Οι σελίδες που είμαι γραμμένος και είναι αρκετά καλές με χρόνια παρουσίας στην αγορά ειναι οι παρακάτω

www.linkwise.gr

www.clickbanner.gr
 

Written by

Αξιολογούμε και παρουσιάζουμε ξεχωριστές ιστοσελίδες στο ελληνικό διαδίκτυο.Ιστοσελίδες που προσφέρουν κάτι διαφορετικό στον χρήστη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© 2013 Netgr Blog - Δωρεάν προώθηση ιστοσελίδων. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top