Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

xariseto.gr

12:32 μ.μ.


Δεν θα γράψω πολλά , άλλωστε η προσπάθεια των παιδιών που ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη πριν από 4 χρόνια μιλάει από μόνη της. Το μόνο που με στεναχωρεί έτσι τουλάχιστον όπως το βλέπω εγώ είναι η μικρή προσέλευση στο facebook όταν σελίδες οι οποίες δεν προσφέρουν τίποτα έχουν εκατονταπλάσιους ενδιαφερόμενους. Αφήνω το άρθρο τους να μιλήσει από μόνο του. Αξίζει την υποστήριξη όλων μας.


To xariseto.gr είναι το πρώτο και μεγαλύτερο πανελλαδικό δίκτυο , δωρεάν προσφοράς και ζήτησης αντικειμένων
καθώς και ανταλλαγής προϊόντων και υπηρεσιών ΧΩΡΙΣ ΕΥΡΩ

Ενα "Δώσε-Πάρε" με πάνω από 150 αγγελίες την ημέρα, με 40.000 μέλη , με πάνω απο 70.400+ αγγελίες !! από Ελλάδα , Κύπρο & άλλες χώρες.

Βασικός στόχος να μειωθεί ο όγκος των χρήσιμων αντικειμένων που καταλήγουν στις χωματερές όταν δεν τα χρειαζόμαστε.
Τα αντικείμενα που προσφέρονται βρίσκονται σε καλή κατάσταση και διατίθενται δωρεάν, είναι μια προσπάθεια ενάντια στην καταναλωτική μανία που χαρακτηρίζει την εποχή μας. Προωθεί επίσης την οικολογική και οικονομική συνείδηση. Μπορει κάποιος να ζητήσει κάποιο αντικείμενο, αρκεί να χαρίζει και αυτός για να δείξει την καλή διάθεσή του. Μια εναλλακτική μορφή οικονομικής ζωής, δημιουργήσαμε έναν διαφορετικό τρόπο «κατανάλωσης».

Ένα πάρε–δώσε χωρίς χρήματα, έναν χώρο αλληλεγγύης.Διαδώστε το !

http://www.xariseto.gr/

Written by

Αξιολογούμε και παρουσιάζουμε ξεχωριστές ιστοσελίδες στο ελληνικό διαδίκτυο.Ιστοσελίδες που προσφέρουν κάτι διαφορετικό στον χρήστη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© 2013 Netgr Blog - Δωρεάν προώθηση ιστοσελίδων. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top