Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Σήμα Ποιότητας Κρητικής Κουζίνας

3:27 μ.μ.

Τα Κρητικά προϊόντα και η Κρητική κουζίνα διεκδικούν σημαντική θέση στην διεθνή γαστρονομία λόγω της αναγνωρισμένης υψηλής τους ποιότητας και των ευεργετικών επιδράσεων στην ανθρώπινη υγεία. Το «Σήμα Ποιότητας Κρητικής Κουζίνας της Περιφέρειας Κρήτης» στοχεύει...
...σε συμμετοχή εστιατορίων από όλα τα σημεία του νησιού και στην δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές, ούτως ώστε να παίξει καθοριστικό ρόλο στην προώθηση του νησιού ως γαστρονομικό προορισμό.
Τι είναι το «Σήμα Ποιότητας Κρητικής Κουζίνας της Περιφέρειας Κρήτης»;
Το «Σήμα Ποιότητας Κρητικής Κουζίνας της Περιφέρειας Κρήτης» απονέμεται σε εστιατόρια που προσφέρουν ποιοτική Κρητική Κουζίνα και χρησιμοποιούν αποκλειστικά παρθένο κρητικό ελαιόλαδο και τοπικά προϊόντα. Αποτελεί αναγνωριστικό της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών εστίασης Κρητικής Κουζίνας, αποδίδεται από το «Κρητικό Σύμφωνο Ποιότητας» (φορέας πιστοποίησης) και αποτελεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και ένα ισχυρό εργαλείο προβολής για όλες τις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης που θα το αποκτήσουν. Απονέμεται στις επιχειρήσεις εκείνες που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τη σχετική διαδικασία πιστοποίησης.
  
  

Στο http://www.cretan-nutrition.gr/wp/?page_id=192&lang=el θα βρείτε τις αναλυτικές Προδιαγραφές Πιστοποίησης εστιατορίων με το «Σήμα Ποιότητας Κρητικής Κουζίνας της Περιφέρειας Κρήτης». Είσης, μια συνοπτική παρουσίαση του «Σήματος Ποιότητας Κρητικής Κουζίνας της Περιφέρειας Κρήτης» και οδηγίες για το πώς μπορείτε να το αποκτήσετε. Τέλος, υπάρχουν όλες οι πληροφορίες επικοινωνίας για τους ενδιαφερόμενους.

Πηγή : ellinikoproion.gr

Written by

Αξιολογούμε και παρουσιάζουμε ξεχωριστές ιστοσελίδες στο ελληνικό διαδίκτυο.Ιστοσελίδες που προσφέρουν κάτι διαφορετικό στον χρήστη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© 2013 Netgr Blog - Δωρεάν προώθηση ιστοσελίδων. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top