Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Βγάλε χρήματα μέσω internet (the difficult way)

10:27 π.μ.

Ελάτε σε μένα και θα σας δείξω πως να βγάλετε λεφτά μέσω internet. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα και θα κερδίσετε την πρώτη εβδομάδα 1000 ευρώ. Και ένα σωρό άλλες τέτοιες μπαρούφες έχουν κατακλύσει την αγορά του διαδικτύου.
Ζούμε δύσκολες εποχές. Ίσως τις δυσκολότερες .Και είναι πολλοί μα πάρα πολλοί αυτοί που πάνε να βγάλουν χρήματα από τον πόνο , την ανεργία και την στεναχώρια του κόσμου. Όχι μόνο στο Internet αλλά σε ολόκληρη την αγορά. 
Θα μπορούσα να γράφω με τις ώρες για κάθε περίπτωση ξεχωριστά αλλά μιας και δεν θέλω να ξεφύγω από την τακτική της σελίδας θα αφεθώ στην περίπτωση του Internet.

Υπάρχουν δεκάδες η και εκατοντάδες τακτικές για να βγάλεις χρήματα από το internet. Το μόνο σίγουρο για όλες είναι ότι θέλουν χρόνο , άλλες και χρήμα και σίγουρα υπάρχουν πολλοί ειδήμονες οι οποίοι αφού μαζέψουν τα σπασμένα που θέλουν εξαφανίζονται. Και εσύ κάθεσαι σε μια γωνιά και κλαις για τα χρήματα που τους έδωσες.

Σε αυτό το άρθρο θα σας αναλύσω τον τρόπο της διαφήμισης στην ιστοσελίδα η το blog σας. Δεν θα κάτσω να σας γράψω τον εύκολο τρόπο που γράφουν όλοι αλλά μια λεπτομερή ανάλυση για να αποφασίσετε εσείς στο τέλος αν είναι ένας ιδανικός τρόπος και εύκολος τρόπος για να βγάλετε χρήματα.

Έστω ότι έχετε μια ιδέα, μια ασχολία , ένα χόμπυ τέλος πάντων και θέλετε να γράψετε για αυτό.Η μπορεί να είστε παραπάνω από 1 άτομο και θέλετε να φτιάξετε ένα site για παιχνίδια η για τεχνολογικά θέματα..Ωραία...

Κατά πρώτον θα πρέπει να αποφασίσετε πως θα το φτιάξετε. Αν δεν έχετε ασχοληθεί ποτέ με σχεδιασμό ιστοσελίδων υπάρχουν έτοιμα προγράμματα , τα λεγόμενα CMS (content managemt system) όπως το wordpress, το Joomla , το drupal και άλλα. Αυτά βέβαια πρέπει να διαβάσετε πρώτα κάποια πράγματα , πως λειτουργούν , τι απαιτήσεις χρειάζονται και άλλα πολλά. Αν γνωρίζετε και λίγο κώδικα Html η css θα είναι παιχνιδάκι η παραμετροποίηση τους.
Στην παρούσα φάση όμως μιλάμε για εσάς , τους απλούς χρήστες που θέλετε να βγάλετε κάτι παραπάνω. Όπότε αν δεν έχετε χρόνο , όρεξη μπορείτε να φτιάξετε ένα blog. Ένας λογαριασμός gmail και είστε έτοιμοι μέσω του blogger να δημιουργήσετε το δικό σας blog.
Υπάρχουν έτοιμες φόρμες η μπορείτε να βρείτε χιλιάδες δωρεάν τις οποίες τις ενσωματώνετε στο blog σας. Απο κει και πέρα υπάρχουν χιλιάδες λειτουργίες τις οποίες μπορείτε να ενσωματώσετε μέσα.
Κατά δεύτερον αφού γράψετε κάποια αρχικά άρθρα θα πρέπει να αποφασίσετε αν το blog σας θα έχει δικά του άρθρα η θα αναδημοσιεύετε από άλλες σελίδες. Αν κάνετε το δεύτερο θα πρέπει να έρθετε πρώτα σε επαφή με τις ιστοσελίδες για να πάρετε έγγραφή άδεια μέσω mail.
Κατά τρίτον θα πρέπει να ψάξετε για άλλους που κάνουν το ίδιο πράγμα η παλαιότερους bloggers οι οποίοι θα δεχτούν να βάλουν τον σύνδεσμο σας στο δικό σας blog . Πάντα με την προυπόθεση ότι θα βάλετε και εσείς τον δικό τους στην δική σας δημιουργία. Επίσης θα χρειαστεί να καταχωρήσετε το blog σας σε directories (καταλόγους) που έχουν ορισμένα site όπως πχ το in.gr
Βασική προυπόθεση για να βρίσκει ο άλλος το blog σας είναι να το καταχωρήσετε σε μηχανές αναζήτησης όπως το Yahoo, το bing , το Lycos και άλλα.
Αν δεν κουραστήκατε συνεχίζω...
Κατά τρίτον θα πρέπει να δώσετε έμφαση στο blog με λέξεις κλειδιά (keywords) και άλλες λειτουργίες όπως meta-tags η titles.
Αν θέλετε να βγάλετε χρήματα από το blog και δεν ξέρετε με ποιον τρόπο μπορούν οι άλλοι να σας βρίσκουν κατευθείαν θα πρέπει να δώσετε και χρήματα. Αν πχ έχετε ένα blog με θέματα υγείας και θέλετε όταν πατάει ο άλλος υγεία στο google να βγάζει την σελίδα σας στα πρώτα αποτελέσματα ..αυτό θα χρειαστεί χρήματα. Η τεχνική λέγεται SEO (search engine optimization) . Υπάρχουν εταιρείες που κάνουν αυτή την δουλειά αλλά υπάρχουν και καιροσκόποι οι οποίοι ζητάνε προκαταβολές και άλλα τέτοια. Ρωτήστε καλύτερα για αυτό σε φορουμς για να μπορέσετε να διαλέξετε κάποιον σωστό ο οποίος έχει καλές κριτικές.
Αφού τα κάνετε όλα αυτά βασική προυποθεση είναι να ενημερώνετε το blog καθημερινά , να το διαδίδετε καθημερινά και να δώσετε κάποια χρήματα για την προώθηση του. Εγώ προσωπικά τύπωσα 2 αυτοκόλλητα με 3 ευρώ και τα κόλλησα στο αμάξι του πατέρα μου και στο δικό μου. Είναι ένας καλός και φτηνός τρόπος προώθησης αυτού που κάνω.

Οι διαφημίσεις που μπορείτε να βάλετε στο blog μπορεί να προέρχονται από την google Μέσω google adsense η από άλλες παρόμοιες εταιρείες (ψάξτε πρώτα για τις καλύτερες γιατί πολλές είναι μη έμπιστες και δεν πληρώνουν). Άλλες διαφημίσεις που μπορείτε να βάλετε είναι από affiliate programs που τρέχουν στην Ελλάδα. Τα πιο γνωστά είναι το clickbanner και το Linkwise.
Αν το blog σας γίνει γνωστό να είστε σίγουροι ότι πολλές εταιρείες θα σας χτυπήσουν την πόρτα για να βάλετε κάποιο banner τους στην σελίδα σας.

Αλλά για να γίνουν όλα αυτά θα πρέπει να περάσει πολύς καιρός..για να αρχίσετε να βγάζετε χρήματα

Καλή επιτυχία

Written by

Αξιολογούμε και παρουσιάζουμε ξεχωριστές ιστοσελίδες στο ελληνικό διαδίκτυο.Ιστοσελίδες που προσφέρουν κάτι διαφορετικό στον χρήστη.

3 σχόλια:

  1. Δεν φτάνει μόνο ο χρόνος για να βγάλεις λεφτά από το internet. Θέλει και κάποιες γνώσεις... Στην Ελλάδα, το επιπεδο γνώσεων Η/Υ είναι πολύ χαμηλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους έχουν
    σελίδα στο facebook, blog η site.Σου δίνει
    λεφτά για κάθε έναν που διαβάζει την
    ανάρτηση σου και επειδή Κρίση έχουμε
    καλά κέρδη.ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ http://
    adf.ly/?id=817751 και ξεκίνησε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε συμφωνό με αυτά που γράφεις αλλά για κάποιον που δεν ξέρει από html και κώδικες και απ΄αυτά μπορεί να μάθει εύκολα για όλα στην παρακάτο ιστοσελίδα:

    www.onlineinternetmarketingblog.com

    Dimitris Tterallis
    dimitris.15@live.co.uk

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 

© 2013 Netgr Blog - Δωρεάν προώθηση ιστοσελίδων. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top