Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Άδικος ο κόσμος του internet

4:25 μ.μ.

Παλεύεις με νύχια και με δόντια, μήνες , χρόνια
Προσπαθείς να κρατάς μια σταθερή γραμμή πάνω σε αυτό που κάνεις , να μην κοροιδεύεις , να μην παραπλανείς , να μη προσπαθείς να βγάλεις χρήματα με άδικους και παραπλανητικούς τρόπους.
Κρίμα , πολύ κρίμα
Είναι τεράστια αδικία την οποία βιώνουν πολλές σελίδες από τότε που βγήκε το facebook, από τότε που κάνεις μια άχρηστη σελίδα μια από τις δημοφιλέστερες στην Ελλάδα. Με παραπλανητικούς τρόπους , με αγορασμένους θαυμαστές.
Κρίμα , πολύ κρίμα
Σελίδες οι οποίες μετράνε 2 μήνες λειτουργίας να έχουν μεγαλύτερη πέραση από εσένα που μετράς 10 χρόνια λειτουργίας..Απαπαπα. Σελίδες που αποτελούν μια προσπάθεια 3-4 ατόμων που κολοβαράνε όλη μέρα. Και εσύ...που έχεις δεκάδες εργαζόμενους , άντε να τους εξηγήσεις γιατί πρέπει να προχωρήσεις σε απολύσεις.
Γιατί αυτό είναι το internet, το facebook. Μια παγίδα που μπορεί να σε ανεβάσει ψηλά αλλά και να σε ρίξει όσο χαμηλότερα μπορεί.
Γιατί όλοι τρέχουμε για τα λεφτά...Και κάποιοι τρέχουν μόνο για αυτά. Χωρίς να τους νοιάζει αν κοροιδεύουν τον κόσμο.
Και διαγωνισμοί, πολλοί διαγωνισμοί. Σου δίνω χίλια ευρώ με κλήρωση για να με ψηφίσεις στον τάδε διαγωνισμό. Ξέρω βέβαια ότι δεν αξίζω σαν σελίδα γιατί δεν κάνω κάτι διαφορετικό. Είδησεις αναμεταδίδω αλλά ψήφισε με και μπες στην κλήρωση και εσύ. Ξέρω οτι θα βγω πρώτος αλλά δεν είμαι κάτι το διαφορετικό. Αλλά αν είναι να πάρεις 1000 ευρώ έστω και μετά από κλήρωση δεν πα να είναι και η σελίδα του χειρότερου εχθρού σου..Δεν έχεις τίποτα να χάσεις.
Κρίμα, πολύ κρίμα
Νομίζω πως θα πρέπει σιγά σιγά να αραιώνουμε και να ζήσουμε περισσότερο εκτός ιντερνετ. Για το καλό μας.

Written by

Αξιολογούμε και παρουσιάζουμε ξεχωριστές ιστοσελίδες στο ελληνικό διαδίκτυο.Ιστοσελίδες που προσφέρουν κάτι διαφορετικό στον χρήστη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© 2013 Netgr Blog - Δωρεάν προώθηση ιστοσελίδων. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top