Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

viewz.gr

12:03 μ.μ.

Viewz.gr

Το viewz.gr (προφέρεται βιούζ) είναι ένα εναλλακτικό blog, ένα online magazine αν προτιμάτε, που απευθύνεται σε ψαγμένους αναγνώστες. Προσανατολιζόμαστε περισσότερο στο νεανικό κοινό και κατά προτίμηση στο διαδικτυακά ώριμο κοινό.

Φιλοσοφία

Σκοπός μας είναι να ξεφύγουμε από την λογική των – πανομοιότυπων σε θεματολογία και εντελώς πρόχειρων σε εμφάνιση και λειτουργίες – blogs που αναπαράγουν φτηνά κλισέ αντεγραμμένα από chain-mails δεκαετίας και βίντεο με γάτες ή fail.
Πιστεύουμε οτι το ίντερνετ είναι ένας ελεύθερος τόπος διακίνησης ιδεών, ένας τόπος άλλοτε για ψυχαγωγία και άλλοτε για πληροφόρηση, ένας τόπος που δίνει βήμα σε εναλλακτικές φωνές, ένας πολύ δημοκρατικός τόπος. Η διαφήμιση μέσω του ίντερνετ δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά ένα κινητρο. Η κινητήριος δύναμη όμως παραμένει η αγάπη για αυτό που κάνουμε και η αγάπη για το διαδίκτυο.
Σε αυτό το πνεύμα, είτε αρθρογραφούμε με πρωτότυπο περιεχόμενο είτε αναπαράγουμε οτι βρίσκουμε ενδιαφέρον ή αγγίζει την καλλιτεχνική, τη μουσική, την geek ή την gamer πλευρά μας.
Αν πιστεύετε οτι έχετε να προσθέσετε κάτι σε αυτή την προσπάθεια ή θέλετε να προβάλλετε το υλικό σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο info παπάκι viewz τελεία gr.

Για το site

http://www.viewz.gr/

Written by

Αξιολογούμε και παρουσιάζουμε ξεχωριστές ιστοσελίδες στο ελληνικό διαδίκτυο.Ιστοσελίδες που προσφέρουν κάτι διαφορετικό στον χρήστη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© 2013 Netgr Blog - Δωρεάν προώθηση ιστοσελίδων. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top